Acg Kosova | Acg Kosova
15694
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15694,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
SMART Goals for Business Development Professional Services

Konsulencë Menaxheriale

Fokusi ynë është sigurimi i mbështetjes për biznese të vogla dhe të mesme në krijimin e infrastrukturës zhvillimore. ACG ka një staf profesional dhe bashkëpunëtor profesional vendor dhe ndërkombëtar të fushave përkatëse që e bënë të shquhet për profesionalizmin e saj në shërbimet që ofron.

Project-Management3

Menaxhim i Projekteve

Alliance Consulting Group sh.p.k. ka profesionist të dëshmuar në menaxhimin e projekteve. Shumë biznese mund t`a shfrytëzojnë këtë mundësi që ACG e ofron në mënyra të ndryshme, duke nisur nga menaxheri i projektit, asistenca në menaxhim të projektit, menaxhimi financiar dhe të gjithë asistencën e nevojshme në realizimin e suksesshëm të projektit në tërësi.

Marketing

Marketingu Digjital

Marrë parasysh që kompanitë kanë nevojë të madhe për të rregulluar imazhin e tyre në treg, në mënyrë që të jenë sa më atraktiv dhe të pranishëm për tregun konkurrues, ACG ofron shërbime me fokus në  mbështetjen e bizneseve të vogla dhe të mesme në krijimin e imazhit profesional dhe të qëndrueshëm karshi konkurrentëve tjerë.

iso-9001-logo-236FB79836-seeklogo

Certifikimi me ISO

Certifikimi me ISO Standarde është prioritet i lartë për bizneset dhe institucionet sipas kërkesave ndërkombëtare që ndikon në lehtësimin e hyrjes në tregjet Evropiane dhe botërore.

why-us-1024x907

PSE NE ?

ACG është kompani me përvojë disa vjeçare duke iu dalë në ndihmë bizneseve në rrugën drejtë zhvillimit, gjithmonë duke gjetë rrugët më të shpejta dhe më të sigurta.