CERTIFIKIMET

ACG – ofron Certifikimin e kompanive apo produkteve me Sistemin e Menaxhimit të Cilësisë –  ISO Standarde në përputhje me kërkesat e klientëve tanë.  Certifikimi me ISO Standarde është prioritet i lartë për bizneset dhe institucionet sipas kërkesave ndërkombëtare që ndikon në lehtësimin e hyrjes në tregjet Evropiane dhe botërore.Për një kompani sistem menaxhimi në përputhje me ISO mund të jetë një avantazh kritik si për bizneset e reja, ato ekzistuese ose edhe per të menaxhuar sfidat e rritjes së kompanisë.

Kërkesat gjithnjë e ne rritje te kompanive për standardizimin e produktit dhe shërbimeve janë si rrjedhojë e unifikimit te tregut global. Sot një kompani prodhuese mund tëketë qasje në gjithë boten falë certifikimit të kompanisë, produktit apo Shërbimeve me ISO Standarde.

https://www.acg-kosova.com/wp-content/uploads/2018/09/iso9001-3-723x810.png
ISO 9001:2015 është sistem i përgjithshëm i menaxhimit të cilësisë...
https://www.acg-kosova.com/wp-content/uploads/2022/08/iso22000-723x810.png
ISO 22000:2018 Standardi Ndërkombëtar I Sigurisë Ushqimore...
https://www.acg-kosova.com/wp-content/uploads/2022/08/ISO14001-1-723x810.png
ISO 14001 është standardi ndërkombëtar për Sistemet e Menaxhimit Mjedisor...
https://www.acg-kosova.com/wp-content/uploads/2022/08/HACCP-1-723x810.png
HACCP është një standard ndërkombëtar që përcakton kërkesat për kontroll...
https://www.acg-kosova.com/wp-content/uploads/2022/08/iso45001-1-723x810.png
ISO 45001 është standardi ndërkombëtar botëror për shëndetin dhe sigurinë në punë...
https://www.acg-kosova.com/wp-content/uploads/2022/08/ce-1-723x810.png
Markatura CE është i detyrueshme për exportin e produkteve në BE...

Certifikohu nga :

https://www.acg-kosova.com/wp-content/uploads/2022/11/iso_logot.png