Acg Kosova | GRANTE PËR ZHVILLIMIN E SEKTORIT PRIVAT TË FINANCUAR NGA USAID
16183
post-template-default,single,single-post,postid-16183,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

GRANTE PËR ZHVILLIMIN E SEKTORIT PRIVAT TË FINANCUAR NGA USAID

Ju njoftojmë se Alliance Consulting Group Sh.P.K. ju ofron mundësinë e bashkëpunimit në përgatitjen e koncept dokumentit për grantet e ofruara nga USAID

Afati kohor për aplikim 31.12.2017 dhe Shuma e lejueshme për Aplikim për një grant është nga 5,000€ deri 50,000€

Thirrja vlen për të gjitha bizneset e regjistruara ne Kosove dhe Sektorët që do të mbështeten janë:
• Industria e drurit – përpunuesit e drurit;
• Produktet e veshmbathjes – Industria e tekstilit;
• Produktet e “biznesit të gjelbër” (lëndët djegëse të ripërtëritshme, riciklimi dhe efiçienca e energjisë), dhe
• Produktet e fabrikuara të metalit.

Sektorët e tjerë që mund të krijojnë vende të reja të punës:
• Teknologjia e informimit dhe komunikimit (TIK);
• Turizmi,
• Përpunimi i ushqimit

KJO thirrje NUK e mbështet Sektorin e bujqësisë.

Nëse jeni te interesuar për aplikim, Alliance Consulting Group sh.p.k. ju ofron përgatitjen teknike te gjitha aplikimit duke ju bere konkurrent ne aplikim !
Per me shume, kontaktoni
Tel: ‎+37744228736; ‎+38649228736
e-mail: [email protected]
web: www.acg-kosova.com