Acg Kosova | Rreth Nesh
16197
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16197,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Rreth Nesh

Ne i qasemi secilit klient individualisht dhe mësojmë potencialin dhe kapacitet e tyre, analizojmë  problemet dhe vështirësitë që hasin, propozojmë zgjidhje të pranueshme në përputhje me objektivat e tyre. Qasja jonë gjithnjë fillon me dëgjim aktiv tanë për brengat, nevojat dhe problemet, si dhe planet e tyre për të punuar me shumë profesionalizëm dhe dedikim në zhvillimin e alternativave të suksesshme.

 

ACG drejtpërdrejt, apo përmes bashkëpunëtorëve, ofron një qasje gjithëpërfshirëse për klientët duke u bazuar në informacionin që marrim nga klienti, analizës që i bëhet atij informacioni, duke ofruar zgjidhje konkrete dhe të realizueshme në kohë dhe në praktikë.

 

ACG mundohet që gjithnjë ti impresionoj klientët e saj duke tejkaluar pritjet e tyre me punën tonë. Këto shërbime ofrohen nga një staf profesional dhe i përgjegjshëm për të bërë reflektim dhe vlerësim real gjithnjë duke ruajtur besueshmërinë e klientëve tanë.

Të gjitha shërbimet tona kanë për qëllim të ofrojë rekomandime zgjidhjesh konkrete për problemet specifike, gjithnjë duke e respektuar rëndësinë e një ideje, iniciative, pengese apo problemi, mirëpo duke rekomanduar qasje që përcakton zgjidhjet prioritare për secilin klient.

why-us-1024x907

PSE NE ?

ACG është kompani me përvojë disa vjeçare duke iu dalë në ndihmë bizneseve në rrugën drejtë zhvillimit, gjithmonë duke gjetë rrugët më të shpejta dhe më të sigurta.

405

Çka na dallon ?

  • Ne vazhdimisht të sigurojëzgjidhje të reja dhe të qëndrueshme për sfidat më të ndërlikuar për  biznesin e juaj
  • Sepse nenuk jemi vetëm konsulentë.
  • Ne ‘ecine flasin‘,  bashkë me klientin,
  • Strategjitë tonai shndërrojmë në veprim konkret,
  • Kemi një ekip profesionale & bashkëpunëtorë profesional të cilët ofrojnë një përzierje të fortë të shërbimeve profesionale,
  • Nuk premtojmë atë çka nuk mund ta realizojmë
  • Jemi të paanshëm dhe të pavarur,
  • Marrimpërgjegjësinë për punën që bëjmë
  • Nuk mbaron gjithçka me mbarimin e kontratës, bashkëpunimi vazhdon.

 

Besimi Ynë

Ne besojmë që shërbimet tona ofrojmë klientëve tanë zgjidhje konkrete në zhvillimin e tyre strategjik dhe konceptual, për fillimin e një biznesi të ri apo zhvillimin e biznesit ekzistues dhe realizimin e ideve të shkruara në praktikë.

Misioni

Misioni i kompanisë sonë është ofrimi i shërbimeve profesionale për te gjitha klientët tanë për t`iu  siguruar zhvillim dhe prosperitet,  përball  konkurrentëve të fushëveprimit të njëjtë.

Vizioni

Zgjerimi i fushë veprimtarisë për të ofruar spektër më të gjerë shërbimesh dhe asistence klientëve tanë të zhvillohen në veprimtaritë e tyre afariste.